Γρήγορη μετάβαση προς Περιεχόμενο

CAJOLINE FRESH AND PROTECT Αγριολούλουδα & Περγαμόντο

Aqua (Διαλύτης)

Διαλύει ουσίες ή συστατικά

Dipalmoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate (Μαλακτική ουσία υφασμάτων)

Μαλακώνει και βελτιώνει την αίσθηση ενός υφάσματος

Parfum (Άρωμα)

Αναδύει μια ξεχωριστή, ευχάριστη μυρωδιά

Isopropyl Alcohol (Διαλύτης)

Διαλύει ουσίες ή συστατικά

<p>Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes</p> (Άρωμα)

Αναδύει μια ξεχωριστή, ευχάριστη μυρωδιά

Lactic Acid

No glossary

Sodium Benzoate

No glossary

Linalool (Άρωμα)

Αναδύει μια ξεχωριστή, ευχάριστη μυρωδιά

Quaternised hydrolyzed wheat protein/silicone copolymer

No glossary

Amyl Salicylate (Άρωμα)

Αναδύει μια ξεχωριστή, ευχάριστη μυρωδιά

Coumarin (Άρωμα)

Αναδύει μια ξεχωριστή, ευχάριστη μυρωδιά

Hydrochloric Acid (Ρυθμιστής pH)

Ελέγχει την ισορροπία οξύτητας / αλκαλικότητας των προϊόντων

Citronellol (Άρωμα)

Αναδύει μια ξεχωριστή, ευχάριστη μυρωδιά

Alpha-Isomethyl Ionone (Άρωμα)

Αναδύει μια ξεχωριστή, ευχάριστη μυρωδιά

Alcohol Denat. (Άρωμα)

Αναδύει μια ξεχωριστή, ευχάριστη μυρωδιά

Dimethicone

No glossary

Etidronic Acid (Συμπλοκοποιητής)

Εμποδίζει τις ακαθαρσίες του νερού να επιφέρουν δυσμενείς επιπτώσεις στην απόδοση, την εμφάνιση ή τη σταθερότητα του προϊόντος.

Calcium Chloride (Διογκωτικό μέσο)

Αραιωτικό. Αραιώνει στερεά ή υγρά ώστε να επιτύχει ακριβέστερη δοσολογία

Glyceryl Stearate (Σταθεροποιητής γαλακτώματος)

Αποτρέπει το διαχωρισμό ενός μείγματος και συμβάλλει στην αύξηση της διάρκειας ζωής του προϊόντος

Polysorbate 60 (Γαλακτωματοποιητής)

Βοηθάει δύο ή περισσότερα υγρά, τα οποία συνήθως δεν συνδυάζονται, να σχηματίσουν ένα μόνο διάλυμα. Συχνά αναφέρεται ως «γαλάκτωμα»

Cellulose Gum (Σταθεροποιητής γαλακτώματος)

Αποτρέπει το διαχωρισμό ενός μείγματος και συμβάλλει στην αύξηση της διάρκειας ζωής του προϊόντος

Silica (Πρόσθετο)

Προστέθηκε για τη βελτίωση μιας ή περισσοτέρων σημαντικών ιδιοτήτων του προϊόντος

Επάνω